Mikä Gaviscon on?

Gaviscon on liikahappoisuuteen ja närästykseen tarkoitettu itsehoitovalmiste. Se on hellävarainen, ja sitä saa apteekista nestemäisenä (oraalisuspensiona) ja purutabletteina.

GAVISCON oraalisuspensio ja purutabletti happamiin röyhtäisyihin ja närästyksiin. Aikuisille 10 – 20 ml oraalisuspensiota tai 1 – 3 purutablettia aterian jälkeen, vaivojen ilmaantuessa ja ennen makuulle menoa; lapsille lääkärin ohjeen mukaan. Älä käytä, jos olet yliherkkä vaikuttaville aineille tai apuaineille. Keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä, jos sinulla on vaikea munuaisvika.
Varmista lääkkeen sopivuus lääkäriltä tai apteekista, erityisesti jos käytät muita lääkkeitä. Pidä vähintään 2 tunnin tauko Gavisconin ja rautavalmisteiden ottamisessa. Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Tutustu pakkausselosteeseen. Lisätietoja: Nordic Drugs AB, sivuliike Suomessa, www.nordicdrugs.fi.

Gaviscon taltuttaa poltteen

Kun Gaviscon saavuttaa mahalaukun, muodostuu mahansisällön pinnalle paksu vaahtokerros. Näin mahahapot eivät pääse takaisin ruokatorveen aiheuttamaan närästystä. Gaviscon lievittää nopeasti, ja vaikutus kestää yli kaksi tuntia.

Lievitystä elimistöön vaikuttamatta

Ainutlaatuista Gavisconille närästyslääkkeenä on, ettei se vaikuta elimistön luonnollisiin toimintoihin. Mahahappoja tarvitaan ruoansulatukseen ja ruoan ravintoaineiden hyödyntämiseen. Monet muut närästyslääkkeet neutraloivat tai vähentävät mahahappoja. Gaviscon suojaa ja lievittää mahahappoihin vaikuttamatta.

Jos oireet eivät katoa tai lievity Gaviscon-hoidolla, ota yhteyttä lääkäriin jatkoselvitystä varten.

Miten Gavisconia käytetään?

Gavisconia on helppo käyttää, ja lievityksen huomaa nopeasti!

Mistä voin ostaa Gavisconia?

Muita Nordic Drugsin itsehoitolääkkeitä